Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

HR-konsult till innovativt vård- och omsorgsbolag

Vårdbolaget Tiohundra i Norrtälje har Stockholms läns bästa akutsjukvård och Sveriges bästa vårdcentral. Nu söker vi en HR-generalist som vill stödja våra chefer i både strategiska och operativa personalfrågor.

Vårdbolaget tiohundra - kontor

logo TiohundraVill du arbeta med HR-frågor i ett innovativt vård- och omsorgsbolag där vi inom HR aktivt stöttar våra chefer i att skapa en attraktiv arbetsmiljö för våra medarbetare som i sin tur utför omvårdnad för våra medborgare i livets alla skeden – då ska du söka tjänsten som HR-konsult hos oss.

Vi är en del av TioHundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri och personlig assistans. Det är en modell som ger resultat: vi har länets bästa akutsjukvård och Sveriges bästa vårdcentral. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på läsplatta. Vårt arbete har uppmärksammats utomlands och givit oss flera fina utmärkelser.

Vi ägs av Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting och har cirka 2 500 medarbetare. Vi är ett hälsofrämjande företag med rökfria arbetsplatser och subventionerad friskvård.

Även om du inte bor i Norrtälje kommer du enkelt till jobbet med direktbuss, faktiskt fortare och bekvämare än till de flesta områden i Stockholm!

Arbetsbeskrivning
Tillsammans ger vi våra chefer förutsättningar att bedriva ett gott ledarskap och vi söker därför en erfaren och engagerad HR-konsult med minst 3 års erfarenhet av arbete som HR-generalist.

Du kommer att, tillsammans med bolagets fyra övriga HR-konsulter, arbeta brett med både strategiska och operativa personalfrågor. Du fungerar som konsultativt chefsstöd när det gäller arbetsrätt, arbetsmiljö, kompetensförsörjning, rehabilitering, lönefrågor, förändrings- och organisationsutveckling, med flera HR-relaterade frågor.

Vi utvecklar ständigt våra processer inom HR-området och utbildar våra chefer med ambitionen att alla ska få en unik förmåga att leda sina medarbetare på allra bästa sätt utifrån vår värdegrund – delaktighet, trygghet, respekt – så att vi därmed fortsätter vara ledande som attraktiv arbetsgivare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom HR eller motsvarande. Du har minst 3 års erfarenhet av brett och självständigt HR-arbete och har mycket goda kunskaper om de lagar och avtal som styr området.

Du tycker om utveckling och förändringsarbete samt ser sambandet mellan HR-området och verksamhetens behov.

Du har ett konsultativt och coachande förhållningssätt, är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har en god förmåga att bygga och upprätthålla förtroendefulla relationer. Du bidrar aktivt till att utveckla arbetet i teamet samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för egna projekt.

Erfarenhet från kommunal- eller landstingsdriven verksamhet är meriterande.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid
Tillträde: 2017-03-01 eller enligt överenskommelse

Ansökan
Ansök senast 2017-01-01 via länken nedan. Referensnummer: A631871/2016.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i TioHundra AB samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Eva Runestig, Personaldirektör, 0176-326 408

Facklig företrädare
Kristina Drotz, Vision, 0176-327 190

Övrigt
Läs mer om TioHundra AB här »

ANSÖK HÄR »

Inför rekryteringsarbetet har TioHundra AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Meny