Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

HR-konsult till innovativt vård- och omsorgsbolag

Vårdbolaget Tiohundra i Norrtälje har Stockholms läns bästa akutsjukvård och Sveriges bästa vårdcentral. Nu söker vi en HR-generalist som brinner lite extra för arbetsmiljö och rehabilitering.

Vårdbolaget tiohundra - kontor

logo TiohundraVill du arbeta med HR-frågor i ett innovativt vård- och omsorgsbolag, där vi inom HR aktivt stöttar våra chefer i att skapa en attraktiv arbetsmiljö för våra medarbetare – som i sin tur utför omvårdnad för våra medborgare i livets alla skeden? Då ska du söka tjänsten som HR-konsult hos oss!

Hos oss på TioHundra får du möjlighet att utveckla och utvecklas genom vårt aktiva arbete att förbli ledande som attraktiv arbetsgivare inom Stockholms läns landsting.

Vi är en del av TioHundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri och personlig assistans. Vi ägs av Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting och har cirka 2 500 medarbetare. Vår unika modell ger resultat: vi har länets bästa akutsjukvård och Sveriges bästa vårdcentral. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på läsplatta. Vårt arbete har även uppmärksammats utomlands och gett oss flera fina utmärkelser.

Vi är ett hälsofrämjande företag med rökfria arbetsplatser och subventionerad friskvård.
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Tillsammans ger vi våra chefer förutsättningar att bedriva ett gott ledarskap och vi söker därför en erfaren och engagerad HR-konsult med minst 3 års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete.

Din huvudinriktning kommer att vara arbetsmiljö och rehabilitering samtidigt som du också är generalist. Detta innebär att du, tillsammans med bolagets fyra övriga HR-konsulter, arbetar brett med både strategiska och operativa personalfrågor. Du fungerar som konsultativt chefsstöd när det gäller arbetsrätt, arbetsmiljö, kompetensförsörjning, rehabilitering, lönefrågor, förändrings- och organisationsutveckling mm.

Vi arbetar hela tiden med att utveckla våra processer inom HR-området så att vi är en attraktiv arbetsgivare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en adekvat högskole-/universitetsutbildning inom HR eller motsvarande. Du har minst 3 års erfarenhet av brett och självständigt HR-arbete och har mycket goda kunskaper om de lagar och avtal som styr området.

Du tycker om utmaningar och gillar att driva utveckling samt ser sambandet mellan HR-området och verksamhetens behov.

Du har ett konsultativt och coachande förhållningssätt och är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har en god förmåga att bygga och upprätthålla förtroendefulla relationer. Du bidrar aktivt till att utveckla arbetet i teamet, har förmåga att arbeta självständigt, är prestigelös och målinriktad.

Erfarenhet från kommunal- eller landstingsdriven verksamhet är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort och körvana är ett krav.

Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2016-09-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast 2016-08-18 via länken nedan.
Referensnummer: A590043/2016

Kontaktperson
Eva Runestig, Personaldirektör, 0176-326 408

Facklig företrädare:
Kristina Drotz, Vision, 0176-327 190

Övrigt
Läs mer om TioHundra AB här »

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i TioHundra AB samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

ANSÖK HÄR »

Inför rekryteringsarbetet har TioHundra AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Meny