Hem » kompetens

Vinn biljett till Promisedagen!

Av den 17 september 2015 1 574 visningar
REAKTIONER
TÄVLING. Vill du inspireras att jobba smartare och mer digitalt med kompetensutveckling och kunskapsöverföring? Nu har du chansen att vinna en exklusiv biljett till Promisedagen 2015!

Kunskapsöverföring - Promisedagen

Allt fler organisationer satsar på strategiskt lärande och kunskapsdelning. Promisedagen är till för HR och alla andra som jobbar med talang- och kompetensutveckling med stöd av digitala medier.

I år genomförs Promisedagen den 6 oktober i Stockholm. Under dagen bjuds det på föreläsningar med ledande tänkare, djupdykande i trender, inspirerande praktikfall och spännande workshops. På kvällen blir det galamiddag med Swedish Learning Awards. Se närmare program här.

Vi har två biljetter till Promisedagen – inklusive galamiddag! – som vi nu lottar ut till två av HR-bloggens läsare! Värde 2795 SEK styck.

Tävlingsregler

Tävlingen är öppen för alla som jobbar med HR och/eller lärande och kompetensutveckling samt prenumererar på HR-bloggens nyhetsbrev.

För att delta i utlottningen av en biljett, måste du mejla oss rätt svar på nedan tre frågor senast den 25 september 2015. Bifoga även din signatur med befattning och kontaktuppgifter.

Tävlingsfrågor

  1. Var i Stockholm äger Promisedagen rum i år?
  2. Tävlingen Swedish Learning Awards utser Sveriges bästa utbildningssatsningar. Vem fick priset i kategorin Bästa kompetenssatsning 2014?
  3. Under Promisedagen föreläser bl a professor Charles Jennings om att öka prestationer, produktivitet och lärande på arbetsplatsen genom 70:20:10-modellen. Vad står siffrorna i hans lärandemodell för?

Lycka till!

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a föreläser och arrangerar utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund

@ahnlund

HR-expert, beteendevetare, marknadsförare, entreprenör, föreläsare och fotograf... Men driver framför allt Sveriges bästa HR-blogg!
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags: , ,

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny