Hem » övrigt

Fråga jobbexperterna!

Av den 13 februari 2014 2 kommentarer 2 171 visningar
REAKTIONER
HR-EXPERTIS. Har du frågor och funderingar inom HR och arbetsrätt? Nu har du chansen att få dem besvarade gratis via Metrojobbs expertpanel, där HR-bloggens grundare Annika Ahnlund ingår.

Metrojobb - expertpanel HR

Jag har fått det ärofyllda uppdraget att ingå i Metrojobbs expertpanel kring jobb & karriär, tillsammans med advokat Jessica Stålhammar och karriärcoach Nina Jansdotter.

Varannan vecka kommer vi att svara på läsarnas frågor inom arbetsrätt, HR och karriär. Så se till att hålla oss sysselsatta genom att mejla oss både kniviga frågor och allmänna funderingar till jobbexperten@metrojobb.se

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a föreläser och arrangerar utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund

@ahnlund

HR-expert, beteendevetare, marknadsförare, entreprenör, föreläsare och fotograf... Men driver framför allt Sveriges bästa HR-blogg!
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund

Senaste inlägg av Annika Ahnlund (Se alla)

Print Friendly

Tags: , , ,

Sidor: 1 2

2 kommentarer »

  • Eva skriver:

    Hej
    Fick idag besked om att provanställning upphör och fick lämna bums. Vi hade ett möte där chefen sade att jag inte presterat tillräckligt. Med all rätt. Fick inte styra ngt i mitt jobb utan en stund full kslender och nästa stund eller ingen. Av varierande art. Jag såg också att det var värderingar ej överensstämde med branschen. Men jag fick idag besked om att jag är uppsagd (heter avsluta) med 0 dagars varsel. Vad säger lagen? 2 v eller 0 dagar?

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny